Vitamins B+ (60 Servings/60caps)

Genius Nutrition®
55 Lei
A B+ vitaminok tartalmazzák az összes B vitamint, melyhez C-vitamin és cink társul, ami hozzájárul az immunrendszer jó működéséhez. Ezek az esszenciális vitaminok részt vesznek különböző anyagcsere reakciókban, melyek ezek hiányában nem tudnának megfelelő módon lezajlani. 
 
Jelenleg nem el érheto
Termékkód: 5465923513429 Segítségre van szüksége? +40 722240950
Kívánságlistára Kérjen információt
  • Leírás
  • Vélemények (0)
B+ VITAMINOK A GENIUS NUTRITION®-TÓL
  • Hozzájárulnak az energiatermeléshez
  • Javítják a zsírok és fehérjék anyagcseréjét
  • Hozzájárul az agy és az idegrendszer jó működéséhez
  • Serkenti az immunrendszert

A B+ vitaminok tartalmazzák az összes B vitamint, melyhez C-vitamin és cink társul, ami hozzájárul az immunrendszer jó működéséhez. Ezek az esszenciális vitaminok részt vesznek különböző anyagcsere reakciókban, melyek ezek hiányában nem tudnának megfelelő módon lezajlani. A B vitaminok különböző fontos szerepeket töltenek be az emberi szervezetben. A haj, a bőr, az izmok egészsége, a vérkeringés továbbá az energiatermelés mind függnek ezen vitaminoktól. Minden hatás kapcsolatban van egymással, ezért egy kis B vitamin hiány is felborítja az anyagcserét. A B-PLUS COMPLEX rendelkezésre bocsátja ezeket az esszenciális vitaminokat egy egyszerű és kényelmes módon úgy, hogy a beszedés elkezdése után néhány nappal már érezzen egy energiatöbbletet.

AZ ADAGOLÁS MÓDJA
➠ Optimális eredményekhez vegyen be 1 kapszulát reggeli után.

Figyelem!!! Minden kiegészítőt kizárólag csak egészséges személyeknek ajánlunk. Nem szedhetik terhesek vagy szoptató nők. Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó. Ezen táplálék-kiegészítő használata nem helyettesíti a normális és kiegyensúlyozott étrendet. Ne lépje túl a napi ajánlott adagot. Lehetőleg a csomagoláson feltüntetett időszak végéig fogyassza el. Száraz és hűvös helyen tartandó.
Allergének! Olyan berendezésekkel gyártották, melyek aktív hatóanyagú termékeket dolgoznak fel, tej-, tojás- és szójakészítményeket.
 

Írj egy véleményt


Ügyfélszolgálat Hétfő - Szombat 10:00 - 20:00

+40 722240950 hungary@geniusnutrition.eu
close

Sikeresen hozzáadva a bevásárlókosárhoz!

Lásd a kosarat Küldje a megrendelését
close

összehasonlítás

A termék összehasonlításhoz még legalább eggyet hozzá kell adnia.

close

Sikeresen hozzáadva a kívánságlistához!