Ashwagandha (45 Servings/90 capsules)

Genius Nutrition®
5.460 HUF
Jelenleg nem elérhető
Termékkód: 5402336207286 Segítségre van szüksége? +40 722240951
  • Leírás
  • Vélemények (0)
Az Ashwagandha (altató Withania) egy olyan növény, amely Indiában és Afrikában terem, és évezredek óta használják vitalizálóként. Az adaptogén gyógyszert a növény gyökeréből nyerik ki. A Genius Nutrition® egy tiszta ashwagandha kivonatot kreált 7% witanolid tartalommal, mely nagyon erős és ultrakoncentrált.

KEDVEZŐ HATÁSAI
Az Ashwagandha az egyik leghatékonyabb gyógynövény a hormonszint szabályozásában és az eseti stressz negatív hatásainak csökkentésében. Az elvégzett tanulmányok kimutatták, hogy az ashwagandha az alábbi kedvező hatásokkal rendelkezik:

Hozzájárul a stressz kezeléséhez
Segíti a koncentráció javítását
Hozzájárul a szervezet kiegyensúlyozásához
Antioxidáns és immunerősítő tulajdonságai vannak
Serkenti a hormonális pozitív egyensúlyt 
Lényegesen növeli az erőt
Erőteljes stresszoldó hatása van

HOGYAN MŰKÖDIK AZ ASHWAGANDHA 
Az Ashwagandha egy nyugtató hatású gyógynövény, jótékony hatást fejtve ki a teljes HPA tengelyre (hipotalamusz, hipofízis, mellékvese) gyengéd egyensúlyozó hatással lévén a szervezet minden rendszerére. *Az ashwagandha jótékony hatással van a hipotalamuszra (a HPA tengely részére), amely fontos funkciókat szabályoz a szervezetben, mint a hormonok szintje, a testhőmérséklet és az alvási ciklusok.
Az egyensúlynak a HPA tengely szintjén való helyreállításával és a szervezet stresszre való ellenállásának növelésével az ashwagandha hozzájárul az eseti álmatlanságok leküzdéséhez és a stressz kezeléséhez. 

Ezt a varázslatos növényt a természet ajándékának tartják az emberek számára. Az Ashwagandha-t évszázadok óta használják az ajurvédikus orvoslásban a gyakori bántalmak kezelésére, mint a stressz, szorongás, kimerültség, álmatlanság, stb. A nagyon gazdag antioxidáns, vas és aminosav tartalmának köszönhetően nem csoda, hogy az ashwagandha  egyike az ajurvédikus orvoslás legerőteljesebb gyógynövényeinek. Az ajurvédában rasayana-ként van osztályozva, vagyis regeneráló tulajdonoságai vannak, többek között javítja a testi és szellemi egészséget, a szervezet helyreállását és az életkor növelését. Mindig is értékelték a kettős hatása miatt, ugyanazon időben energizáló és nyugtató hatása lévén. 

Az ashwagandhát hagyományosan az immunitás növelésére használják, öregedéselleni gyógyszerként, ízületi fájdalmakra és az álmatlanság leküzdésére. A hatóanyagának - witanolidok - köszönhetően adaptogén gyógyszerként is használják segítvén a szervezetet, hogy megbirkózzon a napi stresszel, általános serkentőként és a gondolkodás javítására. Továbbá serkenti az agy emlékezéshez kötődő funkcióit, továbbá a figyelmet és a koncentrációt enyhítvén olyan betegségek tüneteit, mint a Parkinson, Alzheimer kór és más neurodegeneratív betegségek. Segít a testnek előállítani és fenntartani a vitális energiát a nap folyamán és pihentető és nyugodt éjszakai alvást biztosít. Különböző jótékony hatásainak köszönhetően az ashwagandha egy fontos gyógyszer a hagyományos indiai orvoslásban.

AZ ADAGOLÁS MÓDJA:
➠ Edzési napokon: Vegyen be 1 kapszulát reggeli után és 1 kapszulát lefekvés előtt.
↻ 2 kapszula tartalmaz 800 mg (7%-os witanolid) szuper koncentrált Ashwagandha-t.
 

Írj egy véleményt


Ügyfélszolgálat Hétfő - Szombat 10:00 - 20:00

+40 722240951 info@geniusnutrition.hu
close

összehasonlítás

A termék összehasonlításhoz még legalább egy terméket hozzá kell adnia.

close

Sikeresen hozzáadva a kívánságlistához!