Nitro-XT Isolate 25g

Genius Nutrition®
328 HUF
Komplex termék, amely a leginnovatívabb tejsavó-izolátumokat tartalmazza: a savófehérje izolátumot, amelyet mikro- és ultraszűréssel hozuk elől, és hidrolizált savófehérjét.

Ízesítés: Royal Chocolate


Jelenleg nem elérhető
Termékkód: GN045 Segítségre van szüksége? +40 722240951
  • Leírás
  • Vélemények (0)
A NITRO-XT ISOLATE egy komplex termék, amely a legújítóbb tejsavóból kivont fehérjéket tartalmazza: az íróból micro- és ultraszűréssel kivont fehérjét és hidrolizált tejsavó fehérjét. A termék 100% fehérjét tartalmaz, maximális tisztasággal (gyakorlatilag telítetlen zsírok, laktóz és cukor nélkül) amely ultragyorsan megemésztődik. Mivel az emésztődési sebessége sorsdöntő az izomzat fejlődése és regenerációja szempontjából, a NITRO-XT ISOLATE főleg erről gondoskodik. A kutatások szerint közvetlen kapcsolat van az aminosavak megemésztődésének sebessége és az izomfejlődés között. Minél gyorsabb az emésztődés, annál hatékonyabb eredményeket lehet elérni.
A Nitro-XT-ben lévő tejsavó hidrolizátum gyorsabban megemésztődik, mivel előemésztett peptideket tartalmaz, a legtisztább, leggyorsabb és legkönnyebben megemészthető tejsavó forma lévén. A hidrolizált tejsavó fehérje, amely a leggyorsabban emésztődik meg. A tejsavó fehérje hidrolizátok serkentik és növelik az inzulin szintjét a vérplazmában az edzés és a súlyokkal végzett gyakorlatok után közvetlenül. Az inzulin egy anabolikus hormon, amely segít az izomtömeg kifejlesztésében.
A Nitro-XT-ben lévő tejsavó izolátum egy ultraprémium fehérje olyan személyeknek szánva, akik ki akarják küszöbölni a zsiradékokat, cukrokat és a laktózt az étrendjükből. A tejsavó izolátum a leglenyűgözőbb újítás a természetes mikroszűréses és ultraszűréses tisztítás terén, ez a fehérje ideális lévén azon személyek számára, akik érzékenyek a tejsavó koncentrárumokban lévő legalacsonyabb szintű laktózra is. A tejsavó fehérje izolátum egy nagy mennyiségű természetes aminosavat tartalmaz, melyre a testnek naponta szüksége van. A tejsavó fehérje egy esszenciális eleme bármilyen étrendnek, kortól vagy fizikai aktivitástól függetlenül, mivel segíti az izomzat fejlődését.
A NITRO-XT ISOLATE egy étrendkiegészítőt is tartalmaz, elágazó láncú aminosavakat (BCAA), Glutamint és Citrulint, melyek gyorsítják a regenerációt. A szabad formájú leucin tartalom ki fogja váltani a fehérjék jobb szintézisét és fokozni fogja az asszimilációt a Nitro-XT izolált és hidrolizált fehérjéivel kombinálva. Az L-citrulin hozzájárul a nitrogén-oxid szint növeléséhez, amely segít a vérerek kitágulásában biztosítva ezáltal egy magasbb oxigénellátást és tápanyagellátást az izmokban.  

Az adagolás módja:
➠ Edzési napokon: Tegyen 1 kanállal a rázóedénybe majd töltsön rá 200-300 ml hideg vizet! Fedje le és rázza 20-30 másodpercig. Optimális eredmények eléréséhez vegyen be 1 kanállal 30 perccel az edzés előtt és még egy kanállal mindjárt az edzést követően.
➠ Pihenő napokon: Fogyasszon 1 kanállal reggel és még egy kanállal két étkezés között.
↻ Több adagot is be lehet venni a meghatározott fehérje szükséglettől függően.

 

Írj egy véleményt


Ügyfélszolgálat Hétfő - Szombat 10:00 - 20:00

+40 722240951 info@geniusnutrition.hu
close

összehasonlítás

A termék összehasonlításhoz még legalább egy terméket hozzá kell adnia.

close

Sikeresen hozzáadva a kívánságlistához!