285 Lei
Az ISO-GEN-ban lévő fehérje hozzájárul az izomtömeg kialakulásához és fenntartásához, és jelentősen javítja a gyógyulást. Élvezze az ISO-GEN-t, hogy kitaláljuk, hogy ez valaha a legjobb fehérje-kiegészítő.
Ízesítés: Strawberry
Jelenleg nem el érheto
Termékkód: GN058 Segítségre van szüksége? +40 799839996
  • Leírás
  • Vélemények (0)
Az ISO-GEN egy 100%-os tejsavó fehérje izolátum ultragyors felszívódással, melyet „cross flow microfiltration” szűrési technológiával nyernek ki. A tejsavó izolátum ezen formáját a sportolóknak szánt tápszerek között a legmagasabb minőségű fehérjének tartják. Ezért a legújabb generációs tejsavó fehérje termékek között tartják számon. A CFM szűrési eljárás biztosítja, hogy egy magas tisztaságú tejsavót kapunk, miközben megmarad egy rendkívül magas aktív összetevő illetve nem denaturált fehérje arány. Ha egy bioaktív izolált tejsavót keres nagyon alacsony kalóriával, akkor az ISO-GEN biztosan a legjobb választás lesz. Az ISO-GEN tejsavó izolátum tartalmaz a legnagyobb arányban nem denaturált fehérjét. Az ISO-GEN által tartalmazott fehérje hozzájárul az izomtömeg fejlesztéséhez és fenntartásához és jelentősen javítja a regenerációt. Elég, ha megkóstolja az ISO-GEN-t, hogy rájöjjön, valószínűleg minden idők legjobb fehérje kiegészítője. Igazán hisszük, hogy a termékeinkben az iparágban létező legfelségesebb ízeket fogja megtalálni. 

A minőségre vonatkozó adatok: A CFM egy természetes folyamat, amely nem jár kémiai anyagok felhasználásával és amely legújabb generációs technológiát használ az egészség számára kedvező anyagok visszatartására, melyek természetes módon megtalálhatók a tejsavóban. A magas fehérje tartalomnak köszönhetően, egy rendkívül alacsony laktóz és zsiradék szinttel kombinálva az ISO-GEN híres az egészségre gyakorolt pozitív hatásairól összevetve más tejsavó izolátumokkal. Ez a termék nagyon magas elágazó láncú aminosav (BCAA) tartalommal rendelkezik, gyakorlatilag nem tartalmaz zsiradékot, szénhidrátot, laktózt és cukrot és nincs genetikailag módosítva.

Az ISO-GEN jelentősen megnövelheti a glutation szintet is, amely egy szuper antioxidáns. Mi a glutation? 
Még a tudományos körökben is, ahol nem megengedettek a túlzások, ezt a tripeptidet „szuper antioxidánsnak” nevezik. A szervezetünk által előállítva, cisztein, glutaminsav és glicin összetevőkkel a glutation a leghatékonyabb védekező eszköze a testnek a káros, állandóan támadó szabadgyökök ellen.

Bebizonyították, hogy a glutation:
Méregtelenít és segít a testben lévő rákkeltő tényezők, nehézfémek, peszticidek és gyógyszeres anyagok eltávolításában.
Stabilizálja és védi az energiatermelő mitokondriumokat.
Védi a DNS-t
Segít a megfelelő sejtfejlődésben
Erősíti az immunrendszert
Segít az izomtömeg fejlesztésében és fenntartásában
Figyelembe véve mindezeket nem meglepő, hogy több kutatás szerint a glutation valószínűleg a legfontosabb öregedés gátló anyag a szervezetben. 

Miért az ISOGEN

✔ 25.5g fehérje adagonként 
✔ 96.78% izolált fehérje nyers tartalom 
✔ magas szintű BCAA és EAA tartalom 
✔ rendkívül magas fehérje tartalom
✔ nagyon magas biológiai érték 
✔ CFM szűrési folyamat
✔ optimális aminosav profil az izomzat építéséhez
✔ gyakorlatilag laktózmentes, nagyon alacsony zsír és szénhidrát tartalommal
✔ valószínűleg a világ leggyorsabban oldódó anyaga és remek íze van

AZ ADAGOLÁS MÓDJA

➠ Edzési napokon: Tegyen 1 kanállal a rázóedénybe majd töltsön rá 200-300 ml hideg vizet! Fedje le és rázza 20-30 másodpercig. Vegyen be 1 kanállal 30 perccel az edzés előtt és még egy kanállal mindjárt az edzést követően.
➠ Pihenő napokon: Fogyasszon 1 kanállal reggel és még egy kanállal két étkezés között. 

Írj egy véleményt


Ügyfélszolgálat Hétfő - Szombat 10:00 - 20:00

+40 799839996 hungary@geniusnutrition.eu
close

Sikeresen hozzáadva a bevásárlókosárhoz!

Lásd a kosarat Küldje a megrendelését
close

összehasonlítás

A termék összehasonlításhoz még legalább eggyet hozzá kell adnia.

close

Sikeresen hozzáadva a kívánságlistához!