10.921 HUF
Hardcore Pre-workout koffein és stimulánsok nélkül.
Ízesítés:
Jelenleg nem elérhető
Termékkód: 5409682485931 Segítségre van szüksége? +40 722240951
  • Leírás
  • Vélemények (0)
Whisper 400g 
Valószínűleg az év legjobban várt kiegészítője? Ez a termék bizonyosan hihetetlen teljesítményt és korlátlan koncentrációt nyújt. Akkor kezdjük az elején, milyen makro tápanyagokat tartalmaz? Mivel a Genius Nutrition nem cukorrajongó, ezért a #Whisper egy cukormentes termék, és nincs benne szénhidrát és zsiradék sem. A #Whisper így azok számára is remek választás, akik szigorú diétán vannak vagy versenyre készülnek. Az a lenyűgöző, hogy sikerült egy koffeinmentes és más hasonló serkentőmentes terméket előállítanunk, ez motivált minket és ráadásul egy olyan formulát találtunk, amely speciális és különleges lesz, tehát ami a feelinget illeti és a „kick in”-t egyáltalán nem unalmas, sőt kifejezetten hardcore!!! Úgy hiszem, hogy nagyon különbözik az eddigi pre-workout-októl és ami a legfontosabb, nem jár érzelmi és energetikai összeomlással. Akkor térjünk át a termék formulájának legfontosabb részleteire:

L-Citrulin DL Malát 2:1 – tartalmaz egy 7000 mg pontos adagot, ami úgy pumpál, ahogy a nagy könyvben meg van írva, kifogások és marketing nélkül, ezt tudhatják már a Fury Extreme-ről is és a kutatások meg tudják erősíteni ezt. Állj, pumpálás? Arginin vagy AAKG nélkül? Természetesen, ennek az adagnak minden grammja fontos volt egy felsőbb szintű termék megalkotásában, máskülönben meghazudtoltuk volna a saját nevünket, kizárólag citrulinát használunk, mert a testben átalakul argininná és pontosan azt teszi, amit az arginin csak ígér, amely rendkívül népszerű és ismert a többség által, ez azonban nem érvényes ránk, mert végül is az számít, hogy milyen hatékony a #Whisper formula!

4000 mg Beta-Alanin (Karnogén) – A beta-alanin szedésével erősebbé, gyorsabbá válhatsz és nagyobb állóképességre tehetsz szert. Nagyobb súlyokat emelhetünk fel többször egy sokkal hatékonyabb pumpálással.

2000mg Betain – A legfrissebb kutatások kimutatták, hogy ez a kiegészítő a következő előnyöket hordozza: Az atléták növelhetik az izomzatukat és az ellenállásukat főleg a fekve nyomásban, a kiegészítés növelte a fehérje szintézis markereit, a placebóval szemben. A GH és az IGF-1 szintek növelése, ami csodálatos dolog egy testépítő számára és azok számára, akik definiálást akarnak, az izomtömeg és az izomtérfogat növekedését.

600 mg Ashwagandha kivonat – Röviden egy kiváló növény, amely több energiát, erőt nyújt és megnövelheti a tesztoszteron szintet a természetes maximális szint fölé, továbbá jelentősen csökkenti a stresszt.

300 mg C-vitamin  – Az egyik legfontosabb vitamin és erőteljes antioxidáns, ami azt jelenti, hogy segíthet neked az oxigén felhasználásában továbbá segíthet gyorsabban helyrejönni a sorozatok között. Ez a vitamin az utóbbi időben egy sor bizonyítékot gyűjtött arra vonatkozóan, hogy segíthet a kortizol szint csökkentésében. Egy másik kiváló haszna a C-vitamin rendszeres használatának, hogy segít kitakarítani a szervezetet a túlzásba vitt koffein és serkentők után.

100 mg de Grape Seed extract 100:1 - A legerőteljesebb természetes antioxidáns, melynek nagyon sok jó hatása van az egészségre, esetünkben jelentősen növeli a Nitrogén Oxid (N.O) szintjét, ami egy rendkívüli pumpálást eredményez a Citrulinával együtt és több tápanyagot ad az izmoknak az értágító hatásának köszönhetően.

Artic Root Extract 12:1 – Egy Oroszországból származó növény, mely a test fizikai és érzelmi stresszre, fáradtságra, depresszióra és betegségre adott természetes ellenállását nem specifikus módon növeli. Erősebb mint a szibériai ginzeng, vadon nő nagyon nagy magasságban a Szibériai északi-sarki régióban. A második világháborúban azt mondják, hogy a tisztek és az orosz elit katonák, vezető politikusok, űrhajósok és kutatók titokban használták. Feketebors kivonat – egy feketebors kivonat a Whisper fő összetevői felszívódási és felhasználási ütemének maximalizálására.

Tri-Calcium phophate – Egy állandó kalciumszintet fenn kell tartani a test nedveiben és szöveteiben ahhoz, hogy a szervezet életfolyamatai hatékonyan működjenek. Az izmoknak szüksége van kalciumra az összehúzódáshoz. A kalcium nemcsak az izmok és vérerek számára vitális, hanem felhasználásra kerül a hormonok és az enzimek kiválasztásakor is. Tehát a kalcium kiegészítése növelni fogja az izom-összehúzódás hatékonyságát.

Feketebors kivonat (piperine) – Egy nagyon fontos összetevő a Whisper összetevői felszívódásának növeléséhez.

Az adagolás módja:  

➠ Keverjen össze 1 kanál Whisper-t 350 ml vízzel a rázóedényben és vegye be edzés előtt 5-10 perccel üres gyomorra. 
➠ A kezdők kezdhetik fél kanállal. 

 

Írj egy véleményt


Ügyfélszolgálat Hétfő - Szombat 10:00 - 20:00

+40 722240951 info@geniusnutrition.hu
close

összehasonlítás

A termék összehasonlításhoz még legalább egy terméket hozzá kell adnia.

close

Sikeresen hozzáadva a kívánságlistához!