6.963 HUF
A BCAA-XT fermentáci alapan van gyartva a leginkább vizsgált arány 2: 1: 1, komoly hasznot hozva a gyógyuláshoz és az izomtömeg növekedéséhez.
Ízesítés:
Jelenleg nem elérhető
Termékkód: 5405947622912 Segítségre van szüksége? +40 722240951
  • Leírás
  • Vélemények (0)
BCAA-XT 300g

A BCAA-XT-t a legvizsgáltabb 2:1:1 jelentésben szereplő fermentált gyártási eljárással állítják elő komoly jótékony hatással lévén az izomtömeg regenerálódására és növekedésére. 
A BCAA-k (elágazó láncú aminosavak) az esszenciális leucin, izoleucin és valin aminosavak. Ezen három aminosav kombinációja egy harmadát képviselik az emberi test vázizomzatának. A BCAA-k nagyon fontos szerepet játszanak a fehérje szintézisében (fehérje termelést a sejtekben aminosavakból az izomzat növelése érdekében). Ahhoz, hogy megértsd milyen fontosak BCAA-k az izomtömeg növeléséhez és visszanyeréséhez tudnod kell mit jelen egy anyagcsere útvonal. Egyszerűen szólva egy anyagcsere útvonal egy kémiai reakciólánc, amely egy sejten belül történik (ebben az esetben egy izomsejten belül). Amikor megfelelő BCAA mennyiségeket vittünk be, akkor ezek saját anyagcsere útvonalat alakítanak ki, amely egy megnövekedett fehérje termelést eredményez. Ez azt jelenti, hogy több izomszövet fog nőni és az izmok sokkal hamarabb fognak helyreállni.
Általában véve egy ellenállásos edzés után a test katabolikus állapotba kerül (lebontódik az izomszövet), a fehérjék szintézisének deficitje mellett. Ez a dolog annak tudható be, hogy az edzés után az MAPK jelátiveli út (annak a módja, hogy a szervezet jelzi az izomnövekedést) aktiválva van. Miközben ez az út növeli a fehérjék szintézisét.
A kettő egymástól függetlenül dolgozik. Emiatt, amikor megfelelő BCAA adagokat viszünk be az edzés után (általában edzés utáni folyadék formájában) a test egy magasabb hipertrófiás állapotba kerül pozitív mennyiségű fehérje szintézissel. Ez egy nagyon fontos dolog az atléták számára, mivel ez csökkenti a regenerációs időt és ugyanakkor növelni fogja a gyakoriságát a minőségi izomtömeg kinyerésének.
A Genius Nutrition® büszkén használ csak 100%-ban fermentált BCAA-t, hogy biztosítsa a legmagasabb minőséget, megvédve ugyanakkor a terméket a szennyező tényezőktől.

Gyakori kérdések!
Mi a különbség a BCAA-XT illetve az iBCAA között?
-Ebben a leucin arány 2:1:1, míg az iBCAA-ban 4:1:1 arányú
-Az aromatechnológia különbözik

Hogyan használják a BCAA-XT?
Egy kanál terméket beteszünk a rázóedénybe és néhány másodpercig rázzuk, az edzés előtt, az edzés után vagy a napi fő étkezések után ajánlott elfogyasztani.

A termékhez adnak kanalat?
-Igen, a termékben van kanál, akárcsak az összes Genius Nutrition termékben.


Figyelem!!! Minden kiegészítőt kizárólag csak egészséges személyeknek ajánlunk. Nem szedhetik terhesek vagy szoptató nők. Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó. Ezen táplálék-kiegészítő használata nem helyettesíti a normális és kiegyensúlyozott étrendet. Ne lépje túl a napi ajánlott adagot. Lehetőleg a csomagoláson feltüntetett időszak végéig fogyassza el. Száraz és hűvös helyen tartandó.
Allergének! Olyan berendezésekkel gyártották, melyek aktív hatóanyagú termékeket dolgoznak fel, tej-, tojás- és szójakészítményeket.
 

Írj egy véleményt


Ügyfélszolgálat Hétfő - Szombat 10:00 - 20:00

+40 722240951 info@geniusnutrition.hu
close

összehasonlítás

A termék összehasonlításhoz még legalább egy terméket hozzá kell adnia.

close

Sikeresen hozzáadva a kívánságlistához!